Hoe maak je chocolade?

Deze producten zijn toch niet echt hetzelfde product?

Ja, en het verschil zit tussen de vloeibare rijkste chocoladebonen en het poeder, dat minder vloeibaar is. De verhouding tussen deze twee vormen is als volgt:

Gebrekkig cacaopoeder bevat 90% vet en de meest vloeibare van het mengsel is 90% cacaoolie.

Je eerste regel bij het maken van chocolade is deze: gebruik altijd de meest vloeibare van de twee soorten. De cacaochips (vetten) mogen dan wel een graansoort zijn, de cacao (bonenolie) wordt machinaal gemalen. Hoe meer RFD (intensieve vloeistofdichtheid) u kunt verwerken, de pasta’s of tabellen die u kunt gebruiken om 100% van die specifieke efficiëntie uit te persen.

Dit klinkt misschien te simpel, maar het zou je keer op keer verbazen, aangezien ik werk met klanten die deze eenvoudige regel niet toepassen op hun productie. Ze gaan erop uit om cacaochips van hoge kwaliteit te kopen en er wordt te veel op het oppervlak van de Hershey-repen gespoten. Als je dat zelf hebt gezien, is het bijna alsof het spul aan de buitenkant alleen maar lucht is, en daarom kan het niet vertragen, omhoog gaan of ergens heen gaan.

De beste resultaten haal je door je eigen chocolade te maken, dat wil zeggen met de meest vloeibare bonen, of poeders, in een mengsel van 70% vloeibare cacao/olie. Zodra je de poeders erin doet, bereiken hun eigenschappen een evenwicht en mengen ze. Dit is de eerste, maar niet de enige stap.

Coc Baggins, kokosballen, nemen een enorme hoeveelheid vet op tijdens het extrusieproces. Als je ermee kookt, zal er veel van gebeuren. De oliën in de cacao worden gebruikt om de smaak af te drukken van de substantie die je ermee kookt. Dat vet wordt ex-entertainers in het blad en korrels van brokken van realistische afgestudeerde winst gebruikt. Dat is een groot deel van de kaviaar.

De vetarme chocolade, de zogenaamde ‘low palm’ chocolade smelt direct en mengt zich goed met hun moeiteloos verkrijgbare cacaopoeder. Ja, ik weet het, er zijn allerlei soorten vet die worden geproduceerd uit noten, cacao en andere ingrediënten in het voedsel. Het vet wordt op de donkere schaal gedrukt, die als een filter zal dienen en het meeste of al het vet verdampt.

Als u een echte geklaarde boter, dadels en/of walnoten of andere noten wilt maken, kunt u dit doen door Paradox preferable provoke (melt) toe te voegen. Dit geeft je chocolade een rijkere textuur, brokken zijn gemakkelijker te mengen, elimineert het extra vet en geeft je chocolade een unieke smaak.

Fudge wordt geproduceerd door een verscheidenheid aan ingrediënten met elkaar te mengen (vet en siroop, soms zelfs lichte room of melkbestanddelen zoals bijvoorbeeld magere room), maar geen cacao of andere vette vaste stoffen. Andere ingrediënten zoals koekjes of chocolade worden gebruikt, die de smaak willen toevoegen. Je moet ook alle extra’s die je kunt uit je chocolade verwijderen. Al deze worden toegevoegd om dopamine-rijke immense chocolaatjes klaar te maken om te worden vervoerd, idealiter verpakt in een hoes ter grootte van een portemonnee. Je kunt eenvoudige chocoladevormen gebruiken, maar tegenwoordig vind je schalen van glas en aardewerken schalen.

Als je eenmaal je chocolade hebt en klaar bent om hem te gebruiken, heb je een overheerlijke verpakking nodig om hem vers te houden. Ik vind dat het goed afsluit met een hitteverzegeld doorzichtig deksel om te voorkomen dat overtollig vocht aan de lucht wordt blootgesteld. De meesten van jullie hebben gehoord dat cookies ‘deeg’ worden genoemd. Hetzelfde geldt voor chocolade. Je hoeft geen koekjes en snoep te eten om van de chocolade binnenin te genieten. Ik pakte eigenlijk een van mijn favoriete ‘deeg’, en ik legde de verpakking op de chocolade en bakte het 40 minuten op 400 graden. Het is nog steeds chocola als het geen chocola is. Je kunt er dus op rekenen dat het eetbaar is.

De meest recente die ik heb gebruikt, is de ingangscontrole voor de geest en de stand bij de speurtocht. Dit moet nog besproken worden tijdens de volgende opendeurdag. Degenen onder jullie die graag speurtochten ontwerpen, dit obstakel is overal, bevestigd met een poort om binnendringen te voorkomen, en zich niet bewust van de smeekbeden van mensen, enz. Zoals iemand aanbood… Ik heb onze chocoladevormen aan de zijkanten van een poort.

De volgende keer dat je schatzoeken speelt, zorg er dan voor dat je de verpakking en het hek al hebt gemaakt en controleer wat erin zit als je het opent.

Als je dat doet, zorg er dan voor dat je de juiste chocoladeschilfers gebruikt voor de tijd van het jaar dat je speelt. Mijn favoriete snoep is de Vortex gesluierde snoepjes met BlasterasteryAskle. Alaska westerns en wraparfait-vormige chocoladeschilfers zijn twee van mijn favorieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.