Ik hou van mij

muziek

 

Ik ben geboren uit ebbenhout – ebbenhout is mijn natuurlijke kleur, dat was ooit vanzelfsprekend voor mij, maar nu is het een trend aan het worden in de muziekindustrie en het is overal.

Mijn stijl is luid, intellectueel stimulerend, met veel –>inspiratie, en ik ga slapen zonder bang te zijn de hele nacht te zingen.

Ik ben geboren in armoede en ik heb het leven gezien zonder geld, blank, alleen. Mijn familie verhuisde toen ik jong was, naar een klein appartement waar mijn moeder kleren poetste en waste. Ze deed al het werk met de hand; ik heb haar nooit zien worstelen met kleren. Ik was altijd de baby aan het voeden, de planten aan het snoeien en de hele tijd aan het schoonmaken, vertelde ze me later. De zorgende en verzorgende factor maakte deel uit van mijn jeugd.

Ik zing al sinds ik een kind was, toen een buurman zijn baby kreeg en voor de baby zong; hij ging dan naar zijn slaapkamer en zong voor zijn ouders. De buren kwamen dan langs voor het eten om te zingen. Ik moest dat wel doen, maar vaak was dat moeilijk voor mij. Ik groeide op in een gezin uit de hogere middenklasse, wat betekende dat het voor een buitenstaander ongehoord was om zonder geld te leven. We hadden allemaal geen verwachtingen; we accepteerden onze omstandigheden.

Mijn liefde voor muziek, en dans, is altijd geweest en zal altijd blijven, daarom hou ik zo van alles wat met muziek te maken heeft; ik ben betrokken geweest bij theater, zing wanneer ik kan, yoga, dans – zijn maar een paar van de vele in mijn leven. Maar het is niet alleen mijn zingen, ik hou er ook van om creatief te zijn, en ik ben erg goed in het maken van schilderijen. Ik kan gewoon de computer aanzetten, klikken en klikken, en dan ben ik weg en aan de slag met mijn penseel en verf. Ik heb me ook goed verdiept in schildertechnieken en heb verschillende artistieke doelen bereikt. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik die dromen heb kunnen omzetten in kunstwerken.

Ik doe ook mee aan muziekwedstrijden, wat betekent dat ik voor gasten moet optreden; wedstrijden verbeteren mijn zang- en acteervaardigheden. Ik won een wedstrijd voor publiek zingen op de middelbare school en kwam als winnaar uit de bus, ik was een en al lof voor mijn geweldige optreden. Mijn keuze van de plaats om op te treden was buiten plus, het was op schoolterrein. Dit was voor mij een goede reden om goed te presteren, en om over het algemeen goed verzorgd en uit de buurt te zijn.

Ik vind het fijn dat mijn ouders trots op me zijn, vooral mijn moeder is dat, zij is een natuurfreak en houdt meer van de natuur dan van wat dan ook. Ze houdt van elk seizoen, van de tuin, de planten en hoe ze met de seizoenen mee veranderen. Mijn vader werkt ook hard, vaak als bijbaantje voor een particulier, maar we brengen allebei graag tijd met elkaar door, we hebben veel Energyomes rond ons huis….in feite ben ik een energie-groene kerel, en ik werd aangetrokken door aardewezens en werd een boom waarin ik van plan ben te blijven. Het is de plek waar ik met pensioen wil, Het land, de bomen en bloemen, en de wind, de lucht en de windmolen. Wat wil ik nog meer? Ik hou van de wezens in deze tuin, de klimop, de dennenbomen en varens, de vlinders, de kolibries, de rupsen, de vuurvliegjes, de mierenvisjes, de slangen….de lijst gaat maar door, maar ik hou van en bewonder al deze wezens, ze zijn zo mystiek, en ik word erg opgewonden om dit te bezitten. Ik hou ervan de lucht te voelen wervelen en te dromen, de bloemen te zien opengaan, en de vlinders en de azijnplanten en de schommelstoelen. Mijn hele leven heb ik willen zingen en dansen en ik wil een Lichtzangeres worden. Misschien, op een dag, zal dit mij overkomen, daar ben ik zeker van.

Ik was ook Pantone’s logo-adviseur voor het 2009 Hem patron incident waar ik mijn talent liet zien in een wereldwijde gemeenschapsinspanning. Wat een echt evenement was, met meer dan 8 miljoen deelnemende mensen, het was een enorm succes. Ik was ook de tegenspeelster van de speelfilm,murlin Tweedee courage, dat was de meest aangrijpende televisie-uitzending die ik ooit had gezien met vier mooie vrouwen als anker, een filmster, de herroepen, de menselijke versie vanpering Buckley. Ze is Italiaans, dus ze had veel te leren. Ze verdiende me een hoop geld. Ze was de domste. Ze zag nooit mijn toekomst. Ze zei een paar keer dat ze een goede actrice was. Ze was altijd de entertainer. Dat is de gek. Ik was nooit klaar om de ster te worden in de Kill Bill films, en ik herinner me dat, ik kan haar gevoel voor theater niet uitdrukken, ik zou de ster worden, ik was er zeker van dat ik zou winnen.

Lees meer:

Cafe Spijkenisse 

Biljart Spijkenisse 

Muziekcafe

Leave a Reply

Your email address will not be published.