paardenmelk

Paardenmelk creme

 

 

 

 

In dit artikel wordt besproken hoe paardenmelk creme heilzaam kan zijn voor je gezondheid en hoe gemakkelijk je dit product kunt gebruiken in je dagelijkse routine.

Sla paardenmelk in.

Veel mensen slaan paardenmelk in omdat ze denken dat die voedzamer is dan koemelk. Paardenmelk is geen koemelk en is ook nooit in een laboratorium gemaakt. In feite is de rauwe melk van een paard eeuwen voedzamer dan koemelk. Je realiseert het je misschien niet maar een paard heeft ook vier benen in tegenstelling tot de tweebenige koeien die ons supermarktmelk geven. En in tegenstelling tot wat je misschien denkt, is het witte bloed van een paard dikker en dus geschikt om te consumeren met andere supplementen in plaats van gewone melk.

Paarden eten graag grassen en grazen op weiden en riet. Het levert een natuurlijke zoetstof (olijf), een uitstekende bron van ijzer en een natuurlijk eiwit. Het is ook een rijke bron van vitamine D en verscheidene andere vitaminen en mineralen.

De steroïden die boeren in hun dieren pompen zijn echter niet alleen schadelijk voor de gezondheid van de dieren, maar ook voor de mensen die ze binnenkrijgen. Hoewel de effecten op mensen minimaal zijn, zien artsen toch een toename van bepaalde vormen van kanker, vooral in de borst, eierstokken en prostaat. Uit een studie van de Universiteit van Californië bleek dat de uitscheiding van een oestrogeencomponent in de urine 4 keer zo vaak voorkwam bij oraal inhalerende mannen.

DRIE. Koop biologisch

Nog een voordeel van biologisch kopen is dat je ook het milieu helpt. Meer dan 1,5 miljard pond pesticiden wordt jaarlijks op Amerikaanse boerderijen en tuinen gespoten. De ophoping van pesticiden is in verband gebracht met verschillende ziekten, van kanker tot depressie en andere ziekten.

De vier belangrijkste effecten zijn longaandoeningen, effecten op het zenuwstelsel, kanker en effecten op de voeding. Mensen kunnen deze ziekten oplopen bij normale landbouw, maar de blootstelling aan pesticiden is veel hoger bij biologische landbouw.

Talrijke studies hebben een verband gelegd tussen pesticiden en geboorteafwijkingen, ziekte en kanker. Biologisch voedsel bevat meer antioxidanten, die helpen de effecten van oxidatie tegen te gaan.

Biologische kledingproducten zijn ontworpen om te worden weggegooid. Bijvoorbeeld, etiketten op kleding lezen: “Milieuvriendelijk” of “Energiezuinig”. Kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, linnen, wol, en bamboe of houtproducten. Voor biologische kleding worden geen fabricageprocessen gebruikt en als u kleding van biologisch katoen koopt, zult u niet weten dat het biologisch is.

Het voedsel dat op biologische boerderijen wordt verwerkt, krijgt geen antibiotica, hormonen of andere medicijnen toegediend. Ook krijgen de dieren geen steroïden en kunnen ze vrij rondlopen. Ze eten biologisch voedsel en drinken biologisch water. De combinatie van deze factoren wordt verondersteld de dieren gezond, wild en vrij te houden.

Dus de volgende keer dat je wilde dieren ziet grazen op hopen gras of rennen in velden, eten ze misschien gefermenteerde schimmel of eten ze zeewier, maar ze leven nog steeds in de natuurlijke omgeving. Jij of iemand die je kent moet misschien biologisch gaan eten om gezond te blijven.

Met het nieuws over de verslechterende toestand van de oogsten op onze planeet, is onze toekomstige veiligheid twijfelachtig. Kunnen we niet gewoon biologisch voedsel eten – met mate? Het kan niet slechter zijn dan wat we nu eten. We weten echter allemaal dat een bepaalde vorm van biologisch voedsel beter is dan gewoon voedsel.

Als u toevallig een van de velen bent die zich zorgen maken over het leven van dieren in stallen, wilt u misschien biologisch gaan eten, niet alleen om de dringende problemen van het dierenwelzijn te vermijden, maar ook om zo de natuur te helpen en de voedingsstoffen te blijven krijgen die ons lichaam nodig heeft? Het eten van biologisch voedsel bevordert gezondheid en vitaliteit. Het geeft ons de macht terug om onze omgeving te beheersen en met onze handen te werken om onze wereld vorm te geven.

Om vegetariër te worden, denk je er nu misschien twee keer over om je favoriete voedsel op te geven. Misschien is de gedachte om af te zien van smaak en het plezier van het koken te veel om te dragen. Maar je kunt iets gezonder vinden, samen met een transformerende ervaring in de culturen van Azië door middel van heerlijk en gezond vegetarisch eten.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.