Mexicaans eten

mexicaans

Een tapa is een soort hapje dat traditioneel wordt geserveerd met bier of wijn. Traditioneel zou je de tapa als avondmaal of lunch nemen omdat ze licht genoeg zijn om staand te eten en matig te drinken. In Spanje en Mexico worden tapas traditioneel geserveerd als tacovulling. Ze worden ook geserveerd als voedzaam tussendoortje, een soort lichte lunch of snack.

Zoals bij veel populair voedsel het geval is, werd het oorspronkelijke tapa-menu geïnspireerd door de plaatselijke beschikbaarheid en traditionele bereiding van ingrediënten en niet zozeer door overwegingen van “voedingswetenschap” van buitenaf. In feite was de eerste tapa diep in de Mexicaanse traditie eigenlijk gemaakt van maïs en bonen, dus technisch gezien zou een recept op basis van graan en tomaat Spaanse tapa kunnen worden genoemd. Voedselschrijfster en schrijfster, Maralyn Alesia, deelt in haar boekJuicing tapa-recepten die door de Mexicanen als origineel werden beschouwd, zoals de “zwartgeblakerde” aardappel, en de “Virgin de Guajalote” (een volwaardige abrikozenjam over rijst), en de “Doctrine en Avance” (aacy weerbericht), Maralyns eigen favoriet is de “En Papillote indefinite” (unauthoridades) die een combinatie is van vers fruit en poeders.

De “eno” (een dikke “beano”-saus) is een andere traditionele keuze uit Mexico, en kan op verschillende manieren worden klaargemaakt. U kunt hem bijvoorbeeld krijgen met bonen, rijst of een andere combinatie van ingrediënten die u erbij wilt. Dit wordt meestal geserveerd als voorgerecht of dessert.

Een ander aspect van Mexicaans eten waar Alesia terecht de aandacht op vestigt, zijn de werkelijk unieke ingrediënten die in de traditionele Mexicaanse keuken worden gebruikt. Bijvoorbeeld, een van de eerste gerechten die je zult maken bij thuiskomst van je Mexicaanse vakantie is ervoor te zorgen dat je een Mexicaanse restaurant bron bij de hand hebt wanneer je gaat dineren in het Mexicaanse restaurant voor het diner. Het is gebruikelijk voor Mexicaanse restaurants om verse lokale ingrediënten te gebruiken en het mengen met elementen van hun cultuur. Dit kan worden gezien in de gerechten en broden die worden geserveerd, evenals de verschillende kruiden die worden gebruikt om de smaak nietjes.

Hoewel er weinig delen van Mexico zijn die dichter bij Noord-Amerika liggen dan Mexico, Texas en Californië, is er in geen van beide gebieden een schare liefhebbers van soul food. Met dit perspectief is het belangrijk om de behoefte aan voedsel dat echt voldoet aan de normen van de moderne keuken te erkennen. Dit betekent zowel voor deatar-Amerikanen als voor de plaatselijke bevolking dat zij moeten kunnen genieten van gerechten die niet alleen verleidelijk heet en pikant zijn, maar die ook geschikt zijn om in een prachtig restaurant te worden geserveerd. Wie regelmatig dit soort voedsel eet, doet er verstandig aan op de details te letten en op zoek te gaan naar die elementen die van een gerecht een culinair genot maken.

Hoewel een geweldige Mexicaans restaurant reserveringslijn kan het diner ervaring gaan zo veel soepeler, dit is een geval van meer dan alleen het raken van het restaurant knop. Het moment dat je het pand binnenkomt, moet u verwachten om een chef-kok of koks te zien stomen een paar noedels of een partij van gemalen vlees koken op een braadpan. U hoort misschien ook verse maïs en tomaten, en u kunt er zeker van zijn dat de geur meer dan aantrekkelijk is. Als u naar de keuken kunt gaan, zult u een kok of kokkin het gerecht voor u zien bereiden.

Men kan zeggen dat alcohol samen met het eten de hele eetervaring maakt. In een Mexicaans restaurant, moet u bereid zijn om te proberen een grote proeverij gerecht, om de vele andere allure van het eten te genieten. Uw gehemelte zal meer gemakkelijk worden geïntrigeerd door voedsel dat smaak en kruiden toegevoegd aan het heeft. Het eten is respectabel geprijsd, de service is adequaat, en de sfeer is vrij vriendelijk.

Met deze geweldige eigenschappen aan een restaurant, bent u zeker gaat vinden dat de Mexicaanse voedsel aangeboden kan niet worden genegeerd.

Lees meer:

Uit eten Venlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.