De verschillende soorten Sushi

 

sushi

Sushi is in de Verenigde Staten en Europa een sensatie geworden. Toch was het oorspronkelijk een eenvoudige combinatie van gegrilde ongezonde vis en rijst. De oorspronkelijke versie van sushi werd in Japan ontwikkeld als een manier om vis te bewaren met alle kostbare en dure vis die voorhanden was. Het doel van dit rijke voedsel was om alle vis en rijst in de maag van een persoon op te gebruiken om hem te voeden tot de lente. In het verleden gebruikte men bamboevoren om rijst te vormen tot de Japanse rijst, deze praktijk wordt nu uramaki genoemd.

De meest voorkomende vorm van Sushi wordt futomaki genoemd. Het lijkt op een rollade. Als hij gaar is, wordt de rijst naar voren geschoven en worden de ingrediënten op de bodem gelegd. De rijst en de bereide ingrediënten worden bedekt door een kleverig vlies dat nori wordt genoemd. De nori kan worden gebruikt om de rijst in te wikkelen en geeft niet alleen een vleugje elegantie aan de maaltijd. Futomaki wordt gewoonlijk als een buitenste dikke rol gerold. Dit is de meest voorkomende vorm van sushi en het is gemakkelijk verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De tweede meest populaire vorm van Sushi heet shirataki. Dit is een boekweit soort sushi. Japanners gebruiken dit meestal als hoofdingrediënt. Dit is verkrijgbaar in verschillende vormen zoals: met toppings, gemengd met rijst of geserveerd als een gewone rijst. Het woord shirataki betekent “testikel”. De meest geschikte manier om deze sushi te eten is met de hand, bijna als een verjaardags- of jubileumworp. Shirataki werd gedefinieerd als een vruchtencake, maar de cake komt in vele vormen voor.

Aki no omochi is een basisgerecht dat bestaat uit sushirijst, nori en sashimi-tonijn (rauwe tonijn). Dit wordt alleen geserveerd, met een schijfje ui, en duurt slechts een paar minuten om te bereiden. Omdat de tonijn gepureerd is, kunt u hem in tweeën snijden en met de rijst of alleen eten. Ook dit is een gerecht dat u met uw handen kunt eten, bijna zoals rijst of groenterijst.

Voor de Japanners is het belangrijk om vis te bewaren. Aangezien de vis een natuurlijke hulpbron is, moeten ze de vis zo lang mogelijk vers kunnen houden. En een van de beste manieren om dat te doen is ze in te vriezen. Na het ontdooien is het belangrijk om de vis in kleine stukjes te snijden. U kunt dit doen met een mes en het dan in de vriezer leggen. Eenmaal bevroren is het gemakkelijk te hanteren en op te slaan. Een andere manier is om de vis te pureren en dan in een luchtdichte verpakking te bewaren.

Wanneer u zin hebt in iets verfrissends, kunt u gewoon een kom van deze rijstsoort nemen. Het is lekker bij elke maaltijd van de dag. U kunt er zelfs van genieten als salade. Aangezien het een gemakkelijk verkrijgbaar voedingsmiddel is, kunt u het zelfs samen met andere ingrediënten kopen. Op die manier kunt u nog meer besparen.

Beef bowl is een ander populair Japans voedsel. Ze zijn overal verkrijgbaar in supermarkten over de hele wereld en kunnen worden gebruikt voor ontbijt, lunch en diner. Ze worden vaak gemarineerd en samen met andere groenten geserveerd. Dit is een perfect gerecht als u op dieet bent.

Dit is nog maar het begin voor u. Er zijn nog veel meer soorten Japans eten die u online kunt bestellen. U zult ze zeer interessant en opwindend vinden. Zodra u deze hebt geprobeerd, zult u merken dat u ze zo vaak wilt bestellen als u kunt.

Lees meer:

Sushi Hoogvliet

Leave a Reply

Your email address will not be published.