Hoe maak je je tuin klaar

Uit eten Weert

 

 

 

 

Klanten van Weert hebben een paar bijzondere eigenschappen. Ze behoren tot de uitverkorenen, bijna. Ze zijn bereid veel te betalen voor het beste eten, de beste sfeer en de beste service.

Enkele andere kenmerken zijn dat zij vrij religieus zijn en een strikte levensstijl aanhouden. Zij gaan altijd door de vastentijd en vieren Kerstmis en Intercessiedag. Ze zijn selectief in alle soorten voedsel die ze consumeren. Dit strenge dieet is nodig om hen van vocht af te houden en ook om hen sterk te maken in het geloof.

Weertanen eten pittig en zijn zich bewust van koolhydraten. De manier waarop zij hun dieet gebruiken is zo anders dan de rest van de mensen dat zij fit blijven terwijl de andere mensen – fast-food-eters – dunner worden terwijl zij hun dagelijkse routine doorlopen. Weertans heeft gekeken naar de andere kenmerkende gewoonten van de succesvolle mensen die de voedselgroepen beheersen. Hun leven is vol passie en ze ontlenen energie aan het consumeren van pittig voedsel. Energie en proteïne zijn de twee dingen die ze nodig hebben omdat ze hardlopers zijn.

Als u de dag doorbrengt in Weert, komt u langs vele gelegenheden waar u van het eten kunt proeven. Er is altijd veel variatie aan vegetarisch eten voor u beschikbaar. U kunt zelfs terecht op plaatsen waar u geen vlees eet. In elke plaats vindt u vers ijs, plus vele soorten gebak en cake. Ook de gelato is eindeloos in Weert, en je kunt kiezen uit vetarm tot vetvrij ijs. U zult nooit zonder keuzes komen te zitten.

Koks uit de hele wereld komen naar Weert voor liefhebbers van eten. Hier vind je de beste artisanale gerechten uit Italië, Griekenland, de jungle en Afrika. De ene dag, en misschien de andere, zul je een chef van wereldklasse in de keuken aantreffen. Hij zal u verrukken met zijn creativiteit. Het glazuur is de passie van de chef. Hij maakt prachtige monden met bloemen en harten. De kleuren van de taarten zijn zo levendig dat u uw ogen niet kunt sluiten. En de verrukkelijke groentenconfetti, een delicatesse, lokt u om meer te eten.

U vindt er verschillende bezienswaardigheden. Voor de achtertuiniers is er een tuin met alfresco planten, en voor de liefhebbers van bergachtige gebieden is er een tuin met aardbeien. En ook gefrituurde etenswaren zijn verkrijgbaar. Hoe kunt u een stuk worteltaart weerstaan, dat u bij een kom rijst krijgt, of een sappige ongezoete tomaat, met een blaadje sla. De tuin kan een prachtige plaats zijn voor een informele lunch.

Wie denkt aan koken voor een groot gezelschap is verleden tijd. Vandaag de dag is het in ieder geval mogelijk om een heerlijk tuinfeest in elkaar te zetten. U kunt dit jaar een paar Italiaanse eetfestivals organiseren, en wel één bij u in de buurt.

Zo deden we dat vroeger. Neem een paar weken de tijd aan het begin van Mardi Gras om je tuin klaar te maken. Tegen de tijd dat hij klaar is, zit je lekker te Mardi Gras-en.

Dit jaar zal uw tuin waarschijnlijk tegen Kerstmis klaar zijn. U zult een nieuwe variëteit aan producten hebben om mee te experimenteren. U zult meer comfort hebben en een verse, smakelijke maaltijd. Het is veel gelukkiger, bevredigender en creatiever dan ooit.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.