Wat is een toko

Een toko is een klein restaurant, café of bar in Indonesië. In Indonesië kan "toko" worden gebruikt als een algemene term voor een restaurant, een koffiehuis of een bar.

In Indonesië, net als in veel andere Aziatische landen, vind je vele soorten mensen die eten – van de armen die een indiaanse groentepap met rijst en thee bereiden, tot de rijken die genieten van maaltijden van noedels, gebakken rijst en soms zeevruchten. In Nederland neigt het naar de ei en rijst soort.

Er zijn veel soorten Indonesisch eten, maar twee van de meest populaire zijn Kcedah en Teriyaki.

Kcedah is een vraagteken in de Indonesische taal; het antwoord daarop is verschillende soorten rijst. Kcedah wordt meestal gegeten met thee. De meest voorkomende soort is doorbraak. Deze rijstsoort wordt gemaakt van doorbraakrijst, rijstmeel, kokospalm en ei.

Een andere rijstsoort is Sinigang. Dit is een dikke rijst, vaak geserveerd met dierlijke producten en vette vis. Het is een favoriet onder Indonesiërs.iar komt ook van het woord sinches, wat Indonesiërs zeggen als ze eten. Dit is een drankje dat van vis wordt gemaakt en door iedereen wordt gesmaakt.

De meest populaire groenten zijn Papaya en Beefien. Papaya is een goede bron van energie en proteïne. Beefien is een groente die het ruggengraat is van veel dieren. Ze worden meestal geroosterd geserveerd, wat ze een knapperig tintje geeft. Andere groenten zijn papajaplanten, die een zoete smaak en een aantal rijke mineralen geven.

Soepen zijn erg populair in Indonesië. Dit wordt 'survivie' genoemd. In feite kan het beschouwd worden als het hoofdgerecht. De standaard maaltijd voor een schoollunch is rijst en soep. Bij de eerste maaltijd eten de Indonesiërs hun soep nooit uit de kom; zij eten de soep uit de kom en geven voor elke gang een aparte kom.

Het meest populaire vlees in Indonesië is kip. Zij doden hun kippen en koken ze, zodat het vlees door iedereen kan worden gegeten. Rijst is ook een hoofdvoedsel, en spaghetti is hun gebruikelijke pasta. Ook hebben ze een traditie in het geven van waskaarsen aan hun kaarsen, die afkomstig zijn van een kaarsensoort.

In Indonesië hebben ze festivals om de verschillende nationale gerechten te vieren. Elke grote feestdag in Indonesië heeft zijn eigen speciale gerecht. In juni is dat Sinti Gudong. Sinti Gudong is het nationale gerecht van Bali. In juli is het Jerklar en in augustus is het Margarine. Andere dagen van het jaar hebben ook hun eigen speciale gerechten.

Indonesische recepten bestaan nog steeds hoofdzakelijk uit rijst en bonen. De Indonesiërs eten hun rijst en bonen graag met verschillende soorten groenten. Andere populaire Indonesische gerechten zijn Padang, een soort noedels, en Dingying, een mengsel van gebakken rijst en kokosnoot. Ze eten ook veel groenten en fruit. De meest populaire Indonesische vruchten zijn palm, broodvrucht, mango, banaan, watermeloen, en cassave. Indonesië heeft veel tropische vruchten, die over de hele wereld zeer geliefd en bekend zijn omdat ze zo op bananen lijken.

Door de invloed van India is rijst het hoofdvoedsel van de Indonesische bevolking. Zij eten rijst alleen bij speciale gelegenheden, zoals verjaardagen en bruiloften. Een andere belangrijke interessante eigenschap van rijst in Indonesië is dat ze het bij elke maaltijd serveren. De meest populaire rijstsoort in Indonesië is rijst gekookt met kokospalm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.